Bij Topcalf geloven we dat ieder kalf recht heeft op de beste verzorging. De leefomgeving is van essentieel belang om in de toekomst een goed rendement te kunnen behalen. Door middel van het ontwikkelen van optimale kalverhuisvesting, proberen wij het kalf de best denkbare leefomgeving te geven. In ons assortiment vindt u kalverhuisvesting voor binnen en buiten waarin uw kalveren in de eerste levensfase optimaal kunnen opgroeien. Bent u op zoek naar kalverhuisvesting voor buiten? Dan zit u bij Topcalf goed!

Kalverhuisvesting met optimaal klimaat

De kalverhokken van Topcalf zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik. Onze Trio, Quattro & Quinto uitvoeringen zijn allen uitgerust met een geïsoleerd dak en verzorgen zowel in de zomer als winter een perfect klimaat. Daarnaast vindt u in ons assortiment kalverhuisvesting op wielen. Doordat ze eenvoudig te duwen zijn kunt er zelf voor kiezen of ze binnen of buiten moeten staan.

Kalverhuisvesting buiten

Kalverhuisvesting buiten én binnen

Bij de ontwikkeling van kalverhuisvesting staan hygiëne, dierenwelzijn, het klimaat en arbeidsgemak altijd centraal. Deze factoren zorgen ervoor dat een kalf optimaal kan groeien in de eerst levensfase. Onze hokken voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving. De kalverhuisvesting voor buiten zijn eenvoudig te verplaatsen, zo kunt u de kalverboxen ook binnen gebruiken. Daarnaast kenmerkt ons assortiment zich door de hoge kwaliteit en mate van duurzaamheid. De kalveren liggen in de kalverboxen van Topcalf nooit direct op de grond. Wilt u graag één of twee kalveren huisvesten? Dan is een mono kalverbox of duo kalverbox wellicht iets voor u. Wanneer u graag meerdere kalveren bij elkaar wilt huisvesten dan is bijvoorbeeld een quattro kalverhuisvesting heel geschikt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen. Onze specialisten bekijken graag uw situatie om het beste advies te geven voor kalverhuisvesting.

Een gezonde leefomgeving voor uw kalveren

 

Om een optimaal rendement van uw koe te kunnen behalen is een gezonde leefomgeving van het kalf van essentieel belang. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een gezonde koe beter presteert en een investering in goede kalverhuisvesting buiten zich terugbetaald. Op deze manier hebben de kalveren ten alle tijden toegang tot verse lucht. Pas wel op dat het kalf niet in de tocht komt te staan. Tocht is én blijft namelijk één van de meest voorkomende doodsoorzaken van kalveren. Daarnaast dient u in de extreem warme zomerdagen goed op te letten dat het kalf geen hittestress ervaart. Hittestress treed op wanneer hitte optreed in combinatie met hoge luchtvochtigheid. Kalveren zullen minder eten en ervaren stress.

Bent u op zoek naar de beste kalverhuisvesting buiten voor uw vee? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste kalverhuisvesting voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Contact met onze specialisten

Wil je advies op het gebied van Kalverhuisvesting buiten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Deel deze pagina