wij zijn Topcalf

Topcalf is een officieel merk van Schrijver Stalinrichting.
Met meer dan 50 jaar ervaring uw partner in kalverhuisvesting!

Wij denken met u mee in de zoektocht naar de beste oplossing voor uw situatie.  Dierwelzijn staat hierin voorop en onze mensen maken hierin het verschil! Van ontwikkeling tot aan de montage ter plaatse, Topcalf staat voor u klaar!

Benieuwd hoe dit proces gaat, lees hieronder verder!

Topcalf van
9500

Ligplekken voor uw kalveren

7

Actieve landen

1000

Tevreden klanten

Visie

 

Gedreven door onze passie voor veehouderij, zetten wij ons iedere dag opnieuw in voor de veehouder en hun dieren. Het optimaliseren van de leefomgeving voor rund en kalf en het vergroten van het werkplezier van de veehouder, is onze uitdaging.  

Missie

 

Uw kalveren zijn de melkkoeien van de toekomst! Het is onze missie om hen een zo goed mogelijke leefomgeving te bieden om van top kalf naar top koe te kunnen groeien! Dit doen we door onze persoonlijke aanpak om zo onze klanten te verbazen!

ONS TEAM

innovatief

 

Om er voor te zorgen dat onze producten voorop blijven lopen en wij ten alle tijden het comfort kunnen bieden dat we ambiëren is ons ontwikkelingsteam druk bezig met het herontwikkelen van onze huisvesting.

betrokken

betrokken

betrouwbaar

betrouwbaar

flexibel

flexibel

innovatief

emiel

Productie & Ontwikkeling

 

Al onze producten worden in onze fabriek in Broekland ontwikkelt. Door nauw betrokken te zijn met onze klanten zijn wij in staat om oplossingen op maat te bieden. Dit kan zowel bij ons geproduceerd worden, of als bouwpakket afgeleverd worden.

done by people

onze mensen maken het verschil

 

Topcalf onderscheidt zich door haar betrokkenheid. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en komen graag in gesprek met onze klanten. Plannen veranderen snel en wij proberen zo flexibel mogelijk met u mee te denken. Wilt u graag contact met één van onze experts? Klik hier