over topcalf

Topcalf is een officieel merk van het Nederlandse bedrijf Schrijver Stalinrichting B.V. Wij geloven dat het succes van een goede melkkoe afhangt van de zorg die het kalf ontvangt. Ieder kalf heeft recht op de beste zorg en hier zet Topcalf zich voor in. Investeren in jongvee is investeren in de toekomst, en daarom is het van essentieel belang dat de eerste levensfase optimaal verloopt. Door middel van het ontwikkelen van een optimale kalverhuisvesting proberen wij het kalf de best denkbare leef omgeving te geven om in op te groeien.

done by people

Onze visie

 

Gedreven door onze passie voor veehouderij, zetten wij ons iedere dag opnieuw in voor de veehouder en hun dieren. Het optimaliseren van de leefomgeving voor rund en kalf en het vergroten van het werkplezier van de veehouder, is onze uitdaging.  

Onze missie

“De ontwikkeling van een optimale kalverhuisvesting doen wij door samen met onze klanten uitdagingen te signaleren en op te lossen. 

 

“Wij hechten waarde aan direct en persoonlijk contact. Door snel te schakelen en maatwerk te leveren waar nodig, vinden we voor iedere veehouder een passende oplossing om zijn of haar dieren optimaal te huisvesten.

 

“Alles in de stal moet kloppen om het gewenste resultaat te krijgen, de huisvesting, de voeding, het dierwelzijn, het comfort en het arbeidsgemak.”

 

“Het is daarom dat we met ons advies, producten en service op het gebied van rundvee en kalverhuisvesting de veehouder in staat stellen om meer rendement en werkplezier te generen met zijn of haar bedrijf.

topcalf logo
climabox
trio easy clean