10 kalverhutten – Fam. Hörmann

Diep in Zuid-Duitsland hebben Sam en Don 10 Trio Easy-clean kalverhutten op locatie gemonteerd. Familie Hörmann uit Bad-Waldsee koos voor 10 Trio Easy-clean XXL kalverhutten met gieropvangbakken.  We leggen hier uit wat de voordelen van dit concept zijn:

Topcalf kalverhutten
Topcalf kalverhutten

Geen vergunning nodig

Topcalf kalverhutten

Een groot voordeel van de Topcalf kalverhutten is dat ze makkelijk met een shovel verplaatst kunnen worden. Door dat de kalverhutten mobiel zijn is er geen vergunning nodig. Na aankoop van de kalverhutten worden deze compleet gemonteerd geleverd. De melkveehouder dient alleen de dakplaten nog te monteren m.b.v. een montagehandleiding.

XXL Ligplekken

Topcalf kalverhutten

Deze Trio Easy-clean kalverhutten beschikken standaard over XXL ligplekken (120 breed x 182,5 lang). In Duitsland loopt de regelgeving voor op die van de rest van Europa en dienen groepen kalveren minimaal 4,5m² ligoppervlakte ter beschikking te hebben. 2 kalveren worden hierbij als beschouwd als groep. Door een tussenwand van een kalverhut eruit te halen kan er dus al een groep worden gecreëerd voor 2 kalveren en kan 1 kalf individueel worden gehuisvest.

easy-clean systeem

Topcalf Easy-clean

Zoals de naam al zegt zijn deze kalverhutten uitgerust met het prijswinnende Topcalf Easy-clean systeem. Met dit systeem kunnen de 3 bodems van een ligplek individueel worden uitgmest middels een draaisysteem. Door de pin aan de achterzijde te verwijderen kunnen de bodems verticaal draaien en kan er in enkele seconden uit worden gemest.

gieropvangbakken

Topcalf gieropvangbakken

Familie Hörmann heeft bij deze kalverhutten ook gekozen voor gieropvangbakken. Elke ligplek beschikt over een aparte gieropvangbak. Op deze manier kan het terrein mooi schoon worden gehouden. Een alternatieve oplossing zou zijn om de kalverhutten op afschot te plaatsen met een goot.

Topcalf kalverhutten

Naast alle bovengenoemde bijzondere voordelen beschikken deze kalverhutten ook over de standaard voordelen van een Topcalf kalverhut. Zo beschikt de Trio Easy-clean XXL ook over een geïsoleerd dak, 2-delige deurtjes, verstelbare luchtschuiven aan de achterzijde, verlichting, elektriciteitsaansluiting, uitneembare tussenwanden en worden de kalverhutten met alle accessoires geleverd.

Topcalf kalverhutten
Topcalf kalverhutten
Topcalf kalverhutten
Topcalf kalverhutten
Topcalf kalverhutten

Wilt u meer weten?

Bekijk de productpagina van de Trio Easy-clean XXL of vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

    Uw telefoonnummer
    Deel deze pagina