Tijdens de Düsser Milchviehtage van 2024 hebben wij met trots onze nieuwste innovatie gepresenteerd: de Topcalf Kalverstal. In samenwerking met onze dealers hebben we deze stalopstelling tentoongesteld, waarbij we veel aandacht en interesse mochten ervaren van bezoekers. De beurs was een platform waar onze vaste kalverstal in het middelpunt stond.

We zijn blij te kunnen delen dat er al een aanzienlijk aantal projecten zijn verkocht met deze opstelling als basis. Onze Topcalf Kalverstal weerspiegelt onze voortdurende inzet voor kwaliteit, efficiëntie en dierenwelzijn. Deze staloplossing is ideaal voor boeren die streven naar optimale omstandigheden voor hun vee. Voor meer informatie nodigen we geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen of rechtstreeks met hun lokale Topcalf dealer.

Onze TRIO kalverhutten worden al vele jaren gebruikt op de praktijkschool Haus Düsse. Deze hutten zijn duurzaam gebleken; sommige zijn zelfs al zes jaar oud en worden nog dagelijks gebruikt. Dit illustreert de robuustheid en betrouwbaarheid van onze producten. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het succes van veehouders, ongeacht hun omvang.

Deel deze pagina