Ieder kalf heeft recht op de beste zorg vinden we bij Topcalf. Een optimale jongvee huisvesting speelt hierbij een belangrijke rol. Door middel van het ontwikkelen van optimale huisvesting voor jongvee proberen wij bij Topcalf kalveren de best denkbare leefomgeving te geven om in op te groeien. Wij zijn specialist op het gebied van huisvesting voor jongvee en bieden een breed scala aan producten op het gebied van huisvesting jongvee. In ons assortiment vindt u huisvesting waarin uw jongvee in de eerste levensfase uitstekend kan opgroeien. Bent u op zoek naar huisvesting voor jongvee? Dan bent u bij Topcalf aan het juiste adres.

Huisvesting jongvee van hoge kwaliteit

Bij Topcalf zijn we ervan overtuigd dat een gezonde koe beter presteert en een investering in een goede en duurzame huisvesting jongvee zich terugbetaald. De kwaliteit van de huisvesting voor uw jongvee is dan ook van groot belang voor het comfort van zowel het jong als de boer. Bij de ontwikkeling van kalverhuisvesting staan hygiëne, dierenwelzijn, het klimaat en arbeidsgemak altijd centraal. Deze factoren zorgen ervoor dat een kalf optimaal kan groeien in de eerste levensfase. In onze huisvesting voor jongvee liggen de kalveren nooit direct op de grond. De huisvesting is eenvoudig te verplaatsen en daarnaast kenmerkt de huisvesting zich door de hoge kwaliteit en mate van duurzaamheid. Om iedere klant volledig naar wens te kunnen helpen bestaat ons assortiment uit een breed scala huisvesting in verschillende soorten en groottes. Zo bieden wij mobiele huisvesting jongvee voor enkel één kalf aan, maar ook voor twee, drie, vier en vijf kalveren hebben we huisvesting in ons assortiment.

De optimale leefomgeving voor uw jongvee

Topcalf produceert jongvee huisvesting van hoge kwaliteit, volledig naar uw wensen. Gedreven door onze passie voor veehouderij, zetten wij ons iedere dag opnieuw in voor de veehouder en hun jongvee. Onze missie is het creëren van een optimale leefomgeving voor zowel het dier als de veehouder. Door de kennis en ervaring in de sector weten wij als geen ander uw stal in te richten naar de huidige en toekomstige wet- en regelgeving. Op zoek naar huisvesting jongvee? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste huisvesting voor uw jongvee voor uw situatie. Wilt u vrijblijvend advies of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0570-531777 of stuur een mailtje naar info@schrijver-stal.nl.

Wat u misschien interessant vindt

Mono kalverbox

Kalverhuisvesting jongvee - mono kalverbox

Duo-flex box

Huisvesting jongvee - Duo flex box met dak

Trio kalverbox

Huisvesting jongvee - trio kalverbox

Climabox

Huisvesting jonvee - climabox
Neem contact op
Contact met onze specialisten

Wil je advies op het gebied van Huisvesting jongvee? Neem dan contact op met onze specialisten.

Deel deze pagina